За нас

Обичаме това, което правим, затова сме сигурни в добрия краен резултат.

Започнахме своята дейност през 1999 г. като рекламно студио, занимаващо се с брандиране, корпоративна идентичност и реклама. Създадохме лога и корпоративни идентичности на стартиращи фирми, които по-късно се превърнаха в големи организации, като Амек Тойс и Загорска. През 2000 г. започнахме разработването на серия компютърни игри за деца за немския пазар под крилото на BVM за големи издателства като Tivola, Kiddinx и Koppenrath. Занимавахме се с това почти 5 години. Междувременно, през 2002 г. направихме първия си уеб сайт – radfahrenin.de, отново за немски клиент. През 2004 г. изградихме първия си уеб портал – zeleno.bg. През 2005 г. направихме първата си информационна система за Министерството на икономиката за управление на проекти по ОП „Конкурентоспособност“, а през 2006 г. изградихме и уеб сайта на програмата. В края на 2006 г. регистрирахме Макс График ЕООД и насочихме усилията си изцяло към онлайн проекти. През 2007 г. създадохме първия си онлайн магазин за Тех-ко – за продажба на авточасти, който работи успешно до днес, реализира хиляди продажби дневно и поема безпроблемно стотици хиляди импресии на ден. Малко по-късно създадохме още успешни платформи за продажби онлайн за Елит Kар, Монеа, Списание 8 и много други фирми. През 2010 г. стартираме първите си рекламни кампании в Google, а през 2014 г. – и във Facebook и LinkedIn.

Макс График ЕООД представлявано от Христо Даварски е регистрирано през 2006 г. като естествен наследник на ЕТ Христо Даварски, регистриран през 1999 г.

В момента работим в тясно сътрудничество с нашите клиенти, за да намерим заедно елегантните идеи и най-точните решения на трудни проблеми. Обичаме да експериментираме в нови области и се стремим да правим нещата красиви, интуитивни, функционални и ефективни.

Грижим се за цялостното представяне на клиентите ни онлайн. Създаваме изцяло индивидуални решения, защото вярваме, че всеки клиент е уникален и заслужава своето различно представяне. За нас всеки проект трябва да бъде атрактивен визуално, но и достатъчно удобен, разбираем и функционален, така че да изпълнява успешно целта, за която е създаден.

Имаме богат опит с разнообразни проекти. Работим със стартиращи компании, поставяме заедно основата на успешното им развитие с цялостно корпоративно излъчване и идентичност. Създаваме сложни информационни портали, успешни онлайн магазини, креативни микросайтове и бизнес приложения. Осигуряваме експертна консултация и се радваме на дългосрочни взаимоотношения с нашите клиенти. До тях сме през цялото време, за да им помагаме да развият своя потенциал с целенасочени рекламни кампании. Подкрепяме ги в трудния период на привличане на нови клиенти. Не приемаме нищо за даденост и работим усилено през времето на растеж до развиването на силна и улегнала компания. Знаем, че конкурентите не спят.

КАКВО

КАЗВАТ КЛИЕНТИТЕ

Zeleno
Перфектни са!


Списание 8
Сред огромния избор от фирми, предлагащи изработването на уеб страници, се спряхме на "Макс График" заради добрите препоръки, които получихме.

Дедракс АД
Всички наши изисквания по проекта, поставени по време на работата, бяха успешно реализирани.

Hemusfilm
Най-добрите!


Cisco Systems
Имаме много положителна и щастлива обратна връзка, работеща с Max Graphic.

Nitrum
Страхотни хора, невероятна работа!


Swisize
Искам да изкажа изключително доброто си впечатление от работата на Maxgraphic.

Wetterhelfer
Отлично качество на уебсайта от екипа на Max Graphic!


Pixelhunters
С тях се работи много лесно, разбират изискванията много бързо и винаги предлагат нещо повече от това, което сте поискали.

Monea
Изключителни професионалисти. Много коректни и отзивчиви. За всяко наше желание сме получили перфектно решение.

Ovalpixels
На тях може да се разчита както за разработката, така и за поддръжка.


NikSto
Една от най-качествените фирми за уеб дизайн, лого дизайн и онлайн реклама.

Ngobg
От малкото специалисти в този сектор, които прекрасно разбират какво искат клиентите дори когато те са недостатъчно интеренет грамотни.

Dez Cont EOOD
Една от най-добрите български компании за създаване и поддръжка на уеб сайтове, лого дизайн и управление на онлайн рекламни кампании.

Ви Джи Еф ООД
Изказваме благодарност на Макс График ЕООД за професионализма, гъвкавостта и индивидуалния подход.

И МНОГО ДРУГИ