Реклама в Google

Управление на реклами в Google, професионално изграждане на рекламни послания и подбор на ключови думи за Google Ads на разумна цена. Прецизно таргетиране на аудиторията и оптимизиране на цената на клик и реализация.

Хората се обръщат към Google за почти всичко днес. С помощта на рекламите в Google на разумна цена достигаме до нови клиенти и пазари, които иначе биха били абсолютно недостъпни. Ние професионално ще изградим рекламните послания и ще направим подбор на точните ключови думи за Google Ads. Ще оптимизираме рекламите за постигане на максимален резултат при минимална цена за клик.


Как определяме цената за стартиране и управление на Google реклами?

Има няколко популярни модела на ценообразуване сред агенциите и най-разпространения от тях е процент от разходите за рекламите в Google.

Ние смятаме, че този модел не е много добър, защото не дава стимул на агенцията да намали разходите за рекламата ви. Колкото повече харчите вие в Google, толкова повече получава агенцията.

Ние образуваме цената спрямо броя на кампаниите и рекламите в тях. По-големия брой кампании означава повече работа по тях, но обикновено това се прави за по-добра оптимизация, по точно насочване от което следва намаляване на цената за клик върху рекламата ви в Google.

Втория фактор, по който определяме цената за рекламите в Google е размера на бюджета. Колкото е по-висок той, толкова повече работа има по оптимизиране на ключовите думи и рекламите. Ние предпочитаме да отделим достатъчно време за оптимизации на рекламите отколкото да ви таксуваме по-високо за създаване на безсмислени реклами.

Винаги се стараем да постигнем перфектен баланс между бюджет и брой реклами. Според нас това е ключовия фактор за успешна рекламна кампания в Google.Кой и как ще създаде вашите реклами в Google?

Вашата рекламна кампания в Google ще бъде разработена от висококвалифицирани, сертифицирани специалисти с дългогодишен опит в областта. Всички наши кампании се разработват спрямо вашите нужди и изисквания и са фокусирани върху постигане на отлични резултати.

Ние следим съвременните тенденции и обичаме да експериментираме, но създаваме рекламни послания чрез доказани във времето принципи. Поддръжката на рекламата в Google ще бъде изцяло наша отговорност като вие ще сте спокойни че има кой да се грижи за постигане на поставените цели в дългосрочен план.За колко време ще пуснем вашите реклами в Google?

Времето за разработка на една рекламна кампания в Google зависи от много фактори. Основните параметри са броя на целевите страници и сложността на изпълнение. Преди да стартираме работата по рекламите в Google съставяме план и определяме необходимото време за изработка.

Между отделните етапи се предвижда време за коментари от страна на клиента и в повечето случаи е невъзможно да се предвиди колко ще е то. Нашият опит показва, че за стартирането на нова рекламна кампания в Google обикновено са необходими между 3 и 10 работни дни.Защо една компания се управлява и оптимизира всеки месец?

Интернет средата е динамична и постоянно се променя. Ключовите фрази във Вашата кампания са търгове в реално време и постоянно се появяват нови и нови конкуренти, които променят цената на рекламата. Вашите кампании е добре да се управляват и оптимизират редовно, за да могат те да работят по-ефективно на по-ниска цена.

Оптимизацията включва създаване на нови рекламни групи и ключови думи, пауза на реклами или ключови думи, които не работят, проверка дали бюджетът е адекватен, оптимизиране на рекламните послания за постигане на по-добър качествен рейтинг, добавяне на неподходящи ключови думи и много други.

Нашата рецепта за успешна реклама в Google

1. Изисквания

Клиентът предоставя своите изисквания и цели

2. Анализ

Заедно проучваме различни идеи и определяме бюджетните рамки

3. Послания

Определяме целевите страници и съставяме текстовете на рекламите

4. Структура

Организираме рекламите в отделни логически групи по конкретни цели

5. Презентиране

Представяме крайния продукт и очакваме вашите впечатления и коментари

6. Финализиране

Нанасяме финални щрихи и подготвяме ключовите фрази към отделните рекламни групи

7. Старт

Зареждаме бюджет в Google Ads, настройваме целите и даваме зелена светлина на рекламите

8. Оптимизация

Добавяме нови ключови фрази, правим промени и оптимизации за по-добри резултати

Ценови предложения

100 лв.

 • 100 лв. еднократно за създаване
 • До 500 лв. месечен рекламен бюджет
 • 1 рекламна кампания
 • До 3 рекламни групи
 • До 9 рекламни послания
 • До 100 ключови думи
 • Отимизация на послания и ключови думи
 • Месечен отчет
ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

200 лв.

 • 200 лв. еднократно за създаване
 • До 1000 лв. месечен рекламен бюджет
 • До 3 рекламни кампании
 • До 9 рекламни групи
 • До 25 рекламни послания
 • До 300 ключови думи
 • Отимизация на послания и ключови думи
 • Месечен отчет
ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

300 лв.

 • 500 лв. еднократно за създаване
 • До 2000 лв. месечен рекламен бюджет
 • До 5 рекламни кампании
 • До 25 рекламни групи
 • До 100 рекламни послания
 • До 1000 ключови думи
 • Отимизация на послания и ключови думи
 • Седмичен отчет
ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ
Ако посочените оферти не отговарят на конкретните ви нужди или имате нужда от допълнителна функционалност, не се колебайте да се свържете с нас. Посочените цени покриват повечето наши проекти. Запазваме си правото да променим цената, в случай на прекалено опростени и ли твърде сложни проекти. Посочените цени не включват ДДС.

КАКВО

КАЗВАТ КЛИЕНТИТЕ

Zeleno
Перфектни са!


Списание 8
Сред огромния избор от фирми, предлагащи изработването на уеб страници, се спряхме на "Макс График" заради добрите препоръки, които получихме.

Дедракс АД
Всички наши изисквания по проекта, поставени по време на работата, бяха успешно реализирани.

Hemusfilm
Най-добрите!


Cisco Systems
Имаме много положителна и щастлива обратна връзка, работеща с Max Graphic.

Nitrum
Страхотни хора, невероятна работа!


Swisize
Искам да изкажа изключително доброто си впечатление от работата на Maxgraphic.

Wetterhelfer
Отлично качество на уебсайта от екипа на Max Graphic!


Pixelhunters
С тях се работи много лесно, разбират изискванията много бързо и винаги предлагат нещо повече от това, което сте поискали.

Monea
Изключителни професионалисти. Много коректни и отзивчиви. За всяко наше желание сме получили перфектно решение.

Ovalpixels
На тях може да се разчита както за разработката, така и за поддръжка.


NikSto
Една от най-качествените фирми за уеб дизайн, лого дизайн и онлайн реклама.

Ngobg
От малкото специалисти в този сектор, които прекрасно разбират какво искат клиентите дори когато те са недостатъчно интеренет грамотни.

Dez Cont EOOD
Една от най-добрите български компании за създаване и поддръжка на уеб сайтове, лого дизайн и управление на онлайн рекламни кампании.

Ви Джи Еф ООД
Изказваме благодарност на Макс График ЕООД за професионализма, гъвкавостта и индивидуалния подход.

И МНОГО ДРУГИ