SEO оптимизация & SEO услуги

Признайте си - знаете от какво имате нужда, но не знаете как да го получите. Нашите SEO специалисти чуват това непрекъснато от клиенти, които се свързват с нас за услугите ни. Имате късмет обаче, защото ние знаем точно от какво се нуждае сайтът ви!

Най-вероятно сте тук поради една от следните причини:
 • Уебсайтът ви не се открива онлайн;
 • Трафикът на сайта ви е спаднал и не знаете защо;
 • Изведнъж са намалели обажданията и лийдовете към вас;
 • Стартирате нов уебсайт и искате да тласнете бизнеса си бързо.
Ако някоя от тези точки ви звучи твърде позната, бъдете сигурни, че сте на правилното място в търсене на SEO агенция. Има причина нашата агенция да обслужва толкова много SEO клиенти и да намира решения за оптимизиране, отговаряйки на всички изисквания, които алгоритъмът на Google има.

Повече от 15 години ние предоставяме SEO решения за бизнеси, които искат да разширят онлайн присъствието си, да увеличат потенциални клиенти и да увеличат приходите си. Нашите изпитани SEO техники и практики са довели до много успехи за клиентите ни.

На първа страница ли сте от страниците с резултати на търсачките (SERPs) за ключови думи, които съответстват на вашия бизнес или бранд? Ако не, пропускате много ценни и потенциални клиенти!

SEO оптимизацията не е прищявка и вече не е опция просто да не мислите за нея, ако искате да развивате успешно бизнеса си. Това е незаменима част от всеки план за предлагане на продукти или услуги и привличане на по-стойностни клиенти и съответно, генериране на продажби.

Нашите SEO услуги

Повишете позиционирането си при търсене и бъдете по-откриваеми онлайн.

Рисърч на ключови думи и стратегия

Нашата SEO агенцияразбира вашата ниша и може да повиши класирането ви за конкретни думи при търсене. Нашите SEO специалистипърво ще прегледат ключовите думи, за които вашият уебсайт се класира в момента. Следтова ще поискат от вас списък с най-важните ви продукти или услуги ключови думи и ще проведат допълнително проучване за още ключови думи, които са подходящи за SEO оптимизация. Накрая ще получите финален списък, който ще включва най-важнитеключови думи и фрази за изграждането на успешна SEO стратегия за вашия уебсайт и бизнес.

Изграждане на линкове (линк билдинг)

Входящителинкове са огромен компонент за по-високо класиране в резултатите от търсенето, но това не важи за всеки линк! Ето защо трябва да си партнирате със SEO агенциякато нашата, която има специален екип за изграждане на линкове и има достъп до връзки с много висококачествени и подходящи уебсайтове за целта.

Техническа SEO оптимизация

Класирането може да се подобри с оптимизации и от back-end-а на вашия уебсайт, като например с подобряване на скоростта на зареждане на страниците му. Поправяйки тези грешки се улесняват търсачките при обхождане и индексиране на сайта ви. А когато правите търсачките щастливи, вашето класиране може да направи вас още по-щастливи!

Локално SEO

Статистиката показва, че 64% от клиентите търсят местен бизнес онлайн. Подобрете своето локалноSEO класиране на с оптимизацията на вашия Google Business Profile или Google My Business (GMB). По този начин можете да привлечете клиенти със сериозно намерение за покупка. Ние оптимизираме вашия профил в GMB и управляваме вашата онлайн репутация, за да увеличите локалните си последователи и потенциални клиенти.

On-Page SEO оптимизация

Подобрете своята видимост онлайн и спечелете висококачествен трафик! Ние гарантираме, че нашите SEO услуги са в съответствие с най-добрите практики за търсачките, за да повишат надеждността на уебсайта ви. Нашите SEO експерти публикуват уникално и стойностно съдържание, оптимизират вашите заглавия и HTML тагове и оптимизират изображенията с висока резолюция.

Off-Page SEO оптимизация

Off-pageоптимизацията е от решаващо значение за установяване на доверие към бранда и увеличаване на онлайн експозицията. Партнирайте си с нашата SEO агенцияи ни позволете да ви помогнем да демонстрирате своя опит в индустрията. Ние използваме дигитален маркетинг в социалните мрежи, изграждането на връзки и инфлуенсър маркетинг, за да генерираме качествени линкове и положителни оценки към бранда ви.

Франчайз SEO оптимизация

С нашата SEO агенцияможете да засилите значително своите франчайз маркетинг усилия при управлението на бизнеси с множество локации. Публикуваме гео-специфично съдържание, нишов линк билдинг и разработваме персонализирани уеб дизайни. Ние сме SEO фирмата, която ще увеличи максимално успеха на вашия бранд и ще увеличи вашите потенциални клиенти и продажби.

Shopify SEO оптимизация

Подсилете дигиталното присъствие на своя онлайн магазин и разширете пазарния си обхват. Нашите SEO експерти предлагат 24/7 поддръжка на клиенти за спешни случаи и възникнали притеснения. Ние предлагаме Shopify SEO одит, Shopify уеб дизайн, платена реклама и услуги за публикуване на ревюта, за да оптимизираме изживяването на вашите клиенти с Shopify.

SEO оптимизация за онлайн магазини (eCommerce)

Осигурете на клиентите си удобно пазаруване 24/7 и увеличете степента на задържане на клиентите си. Предлагаме силно таргетирани имейл маркетинг кампании и оптимизираме вашия сайт за мобилно и гласово търсене, за да създадем персонализирано изживяване с бранда.

Копирайтинг (създаване на съдържание)

Имаме екип от копирайтъри, които създават оптимизирано и качествено SEO съдържание за вашия уебсайт, независимо дали това е създаване на блог публикации, достойни за споделяне, или оптимизиране на вече съществуващи страници с услуги и продукти с добавяне на повече съдържание по тях. Търсачките обичат сайтове, които редовно добавят ново съдържание. Изберете нашата фирма за SEO, за да отговорите на тези нужди от съдържание и да подобрите маркетинг стратегията с цел по-добро позициониране.

Conversion Rate Optimization (CRO) – Оптимизация на конверсиите

Увеличете стойността на клиентите си и увеличете приходите си онлайн с CRO услугите ни. Нашата SEO агенцияинтегрира маркетинга pay-per-click с нашите SEO услуги, за да увеличи максимално вашите възможности за конверсия. Извършваме анализи на уебсайтове, оптимизиране на целевите страници и A/B сплит тестване.

Опитът има значение

Повече от 15 години агенцията ни помага на бизнеси във всички индустрии да разшири онлайн присъствието си, за да генерира повече приходи. Имаме достатъчно опит и успешно реализирани проекти на клиенти, за да бъдем от полза на всеки бизнес, който иска да увеличи онлайн трафика си и да увеличи потенциалните си клиенти. Много от нашите SEO експерти са лидери в индустрията повече от десетилетие. Екипът ни си сътрудничи и ако някой има проблем, всички се включваме!

Отдадени на работата си SEO специалисти

Вярваме, че нашата работа е да направим иначе техническия, сложен и понякога непреодолим процес на оптимизация на търсачките възможно най-прост за нашите клиенти. Един от многото начини, по които постигаме това, е като предоставяме на всеки клиент един контакт, който ще се заеме с управление на проекта. Вие ще познавате добре своя SEO професионалист и съответно той ще опознае бизнеса ви и ще разбере вашите уникални нужди.

Взаимоотношения и резултати

В Max Graphic живеем според нашите две основни ценности: взаимоотношения и резултати. Ние сме тук за всеки клиент, това е нашият стълб. Имаме SEO експерти, които са специализирани в помагането на фирми от всякакъв тип – от малки предприятия до големи национални франчайзи – да постигнат показателен растеж. Нашата агенцияза оптимизация за търсачки вярва в това колко е важно клиентите да притежават свой собствен глас и работим усилено всеки ден, за да го докажем.

Винаги ставаме по-добри

SEO оптимизацията никога не е в застой, нито пък ние. SEO винаги се променя поради множество актуализации (ъпдейти) на алгоритъма на Google всяка година, които влияят на факторите за класиране и ние винаги сме в крак с последните новини и тенденции. Нашата агенцияза SEO оптимизация непрекъснато учи нови техники и се запознава с актуалните тенденции, за да бъде крачка напред. Бъдете сигурни, че нашата SEO агенция е проактивна, а не реактивна!

Играем честно

Ние ценим честността и почтеността във всичко, което правим. Винаги играем честно като използваме само позволени (white-hat) SEO тактики, за да постигнем резултати. Без спам или непозволени SEO техники, което да доведе до възможни наказания от Google. Най-просто казано: не е нужно да мамим, за да спечелим в SEO проектите си. Ние винаги действаме по правилата и никога не застрашаваме бизнеса ви по никакъв начин. Никога не правим компромис с нашата почтеност!

Прозрачна обратна връзка и отчети

Докато нашите конкуренти ви хвърлят прах в очите, ние поддържаме пълна прозрачност, за да можете да видите от първа ръка как нашите усилия увеличават вашите онлайн приходи. Нашите персонализирани, ежемесечни подробни доклади, Google Analyticsи Google Search Console отчети, предоставят пълен анализ на SEO ефективността на вашия сайт. Ниеводим подробна редовна статистика на моментното класиране на ключовите думи, както и месечна разбивка на SEO задачите, които сме изпълнили.

SEO услуги, които предлагаме

Като агенция за дигитален маркетинг с пълен набор от услуги, ние предлагаме изчерпателен пакет от професионални услуги за SEO оптимизация, за да осигурите на вашия бизнес по-голяма видимост при търсене, използвайки само надеждни и доказано работещи SEO техники, като:
 • Индивидуална SEO стратегия: Ние персонализираме нашите SEO услуги, за да отговарят максимално на вашите нужди. Използваме тактиките за оптимизация, които оказват най-положително влияние на вашия уникален бизнес и пазар.
 • Изчерпателна On-siteSEO оптимизация:написване на оптимизирани тагове на заглавията, мета описания, alt тагове, вътрешни линкове и т.н.
 • Задълбочено проучване на ключови думи, онлайн конкуренцията и пазарен анализ.
 • Висококачествен контент (създаване на качествено съдържание), за да поддържате съдържанието на сайта свежо и да насърчите завръщането на потребителите към сайта ви и трафика от търсачки.
 • Внимателно изграждане на линкове (входящи връзки)от различни релевантни домейни с висок авторитет и голям обем трафик от търсещи машини.
 • Органични SEO тактики за дългосрочни резултати, съчетани с платени реклами за бързи увеличения (ако PPC е нещо, от което се интересувате).
 • Споделяне на статиите в социалните канали, онлайн портали и новинарски издания.
 • Проследяване и анализ на трафика през Google Analytics, Google Search Console и друг софтуери за проследяване на данни с цел пълна прозрачност и изграждане на нови стратегии за увеличение на трафика от търсачки
Обхватът на търсенето непрекъснато се увеличава. За да се класирате високо в търсачките, трябва да инвестирате в правилните SEO услуги, съобразени с нуждите, изискванията и целевите клиенти на вашия бизнес.

Използването на стари SEO тактики вече не е достатъчно, за да поддържате стабилно онлайн присъствие – трябва да намерите надеждна SEO агенция, която може да подобри резултатите ви и генерира успех като използва етични и модерни SEO прийоми.

Нашата SEO агенция е ориентирана към клиента. SEO експертите ни работят в тясно сътрудничество с нашите клиенти, за да разработят персонализирани SEO стратегии, които водят до дългосрочна рентабилност. Използвайки доказана и ефективна методология, ние създаваме висококачествени и измерими резултати.

Нашата SEO агенцияизползва методология, наречена „ROI SEO“, която ни позволява да изградим стабилна рамка за кампании, която осигурява висока стойност и възвръщаемост на инвестицията за вашия бизнес.


Защо SEO оптимизацията е толкова добра инвестиция?

Всички собственици на бизнес искат по-голяма възвръщаемост инвестицията ина парите си. Всички искат по-добри печалби. А SEO ви спестява пари.

Помислете за SEO услугите като служител. SEO оптимизацията:
 • Никога не си тръгва от офиса
 • Никога не се обажда, че е болен
 • Никога не си взима почивка
 • Работи за вас денонощно, дори когато спите

Не, SEO няма да отговори на ваше обаждане. Но пък ще поддържа вашия телефон непрекъснато зает с обаждания. Добре направената SEO оптимизация ще насочи клиентите към вашия уебсайт и ще ги постави пред вашите продукти, услуги и бранд.

Прекарахме години в усъвършенстване на нашата SEO стратегия. Това, което правим, работи не само за нашите клиенти, но работи и за нашия уебсайт.

Извличаме максимума от нашите резултати и вярваме в SEO толкова много, че разчитаме на него. Това е жизнената сила на нашия бизнес.


Какво е SEO?

Оптимизацията за търсачки е по-известна като акроним SEO (search engine optimization). Оптимизацията на сайтове е в основата на всички SEO практики. След като присъствието на вашия бранд (уебсайт, съдържание и присъствие в социалните мрежи) бъде оптимизирано в интернет, вие увеличавате неговата онлайн видимост. Вашият уебсайт ще намери своя път до първата страница сред страниците с резултати от търсачките (SERPs), а вашите онлайн клиенти също ще намерят вашия бизнес много по-бързо.


Как работи SEO?

SEO практиките постигат положителни промени във вашето онлайн присъствие, особено за вашия уебсайт, правейки го по-привлекателен за търсачки като Google и Bing. Търсачките обхождат вашия уебсайт, за да разберат за какво е той и какво съдържа. Най-добрите SEO практики гарантират, че за търсачките ще е лесно да разберат вашия сайт.

SEO оптимизацията увеличава органичния трафик на уебсайта и качеството на посетителите на сайт ви без допълнителни разходи. Той не включва платени реклами и медии или разположение и изключва директния трафик. Със стабилна SEO стратегия, внедрена във вашия уебсайт, Google ще го идентифицира като авторитетен и ще насочи потребителите към него.


Колко струва реализирането на SEO кампания?

Препоръчително е да наемете опитна SEO агенция или SEO експерт като сумата за тях трябва да бъде включена във вашия маркетингов бюджет. Цената, която се очаква да платите, трябва да е съобразена с обхвата на работата, необходима за гарантиране на успех. Дигитална маркетинг агенция или SEO специалист ще таксува, след като разгледа обхвата на проекта и след като представите предварително определените си очаквания. Средната часова ставка за наемане на агенция или SEO експерт е приблизително 100 лв на час.


Мога ли сам да правя SEO за сайта си?

Да, можете.Нужно е да имате познания и да не спирате да се учите чрез опити и грешки, но е възможно да приложите основна SEO стратегия за вашия уебсайт. Въпреки това, SEO отнема време и за да го направите правилно, трябва да вземете предвид както техническата SEO оптимизация, така и on-page SEO и линк билдинг. Нещо повече, ще трябва да сте в крак с промените в Гугъл алгоритмите, които се променят средно по два пъти на ден.


Какво влияе на SEO класирането ви?

Има три фактора, които пряко влияят на SEO класирането дори ако сте приложили само много основна стратегия за търсене на вашия сайт.

Факторите, които трябва да знаете, са:
 • Време за зареждане на страницата – Ако уебсайтът ви се зарежда твърде бавно, посетителите ви ще го затворят и вероятно ще отидат на уебсайт на конкурент. Google (и всички търсачки) ще класира вашия уебсайт по-ниско, поради бавното време за зареждане на страниците му. Това е нещо, на което трябва да обърнете специално внимание. Има три аспекта, които пряко и драматично влияят на потребителското изживяване на вашия сайт. Времето за зареждане на страницата е от първостепенно значение за осигуряване на високи класирания и достигане до върха на SERPs.
 • Избор на ключови думи, които продават – Вашите ключови думи трябва да бъдат внимателно подбрани, така че уебсайта и страниците му да бъдат класирани по правилните термини за търсене, които вашият идеален клиент търси. Най-общо това са всички ключови думи и фрази, които ще ви донесат повече запитвания, продажби и клиенти.
 • Създаване на качествено съдържание – Ако създавате качествено съдържание за вашия уебсайт, аудиторията ви ще намери сайта бързо, лесно и ще остане там, за да научи повече. Това увеличава времето за престой, което от своя страна повишава класирането на страниците му в търсачките.


Създаването на блог ще помогне ли на SEO оптимизацията?

Блоговете помагат да засилите SEO стратегията на целия сайт, но само ако е създадена с оглед на оптимизация. Търсачките търсят съдържание на вашия уебсайт, което да отговаря достатъчно добре на въпросите на потребителите. Така че, като създавате и споделяте висококачествени и задълбочени блогове, които разглеждат подходящи теми за вашата индустрия, вероятно ще бъдете идентифицирани като авторитетен източник за търсената тема. С тази SEO тактика, търсачките ще намерят вашия блог много по-лесно.


SEO по-добро решение ли е от платената реклама?

SEO оптимизацията и платената реклама (pay-per-click) могат да работят заедно, за да подобрят уебсайта ви и да позиционират бранда ви като авторитет в индустрията. SEO често ви дава много по-добра възвръщаемост на инвестициите в сравнение с платените pay-per-click методи.

Това не означава, че SEO е евтино и лесно; напротив - отнема доста време и ресурси, за да се направи, но дългосрочните дивиденти са огромни и устойчиви във времето. Повечето пъти SEO и платената реклама е най-добре да работят заедно, за да осигурят възможно най-добрите резултати за вашия сайт и бизнес.


Колко време отнема SEO методите да покажат резултати?

Това зависи изцяло от вашите цели и SEO тактиката, която използвате. Повечето SEO експерти ще ви кажат, че отнема от четири до шест месеца, преди да започнете да виждате резултати. Имайте предвид, че това е, когато започвате да виждате резултати, а не когато постигате поставените цели от вашия бизнес.


Кои са най-добрите SEO практики?

SEO е многостранна практика, която изисква много различни действия да бъдат предприети за даден уебсайт, за да бъде оптимизиран той при търсене онлайн. Много хора свързват SEO с висококачествено съдържание, тъй като алгоритмите за търсене са подчертали съдържанието като важен фактор за класиране.

Алгоритмите търсят съдържание, което да отговаря на намеренията при търсене на потребителите(search intent). Съдържанието само по себе си не е добра SEO практика, или поне не достатъчна. Имате нужда от изграждане на линкове(линк билдинг) от авторитетни външни сайтове, сочещи към вашия сайт под формата на обратна хипервръзка. От своя страна, тези външни сайтове трябва да имат добър авторитет на домейна, за да могат да прехвърлят от своя авторитет към вашия уебсайт.

Освен това най-добрите практики включват пълна on-page SEO оптимизация, което означава оптимизиране на вашето мета съдържание, изображения и тагове. В този ред на мисли, помислете за техническия аспект на SEO.

Вашият уебсайт има ли страхотна структура? Какво е потребителското изживяване (UX)? Лесно ли се ориентират и навигират в сайта ви потребителите? И уверили ли сте се, че вътрешните ви страници са правилно свързани?

ROI SEO подходът ни е изграден около следните процеси:

1. Запознаване

Като ваша SEO агенция, ние отделяме необходимото време, за да разберем вашите бизнес нужди, изисквания и очаквания. По време на фазата на запознаване, ние организираме среща с ключовите заинтересовани страни във вашата компания и извършваме първоначален преглед на сайта. След това идентифицираме вашите ключови показатели за ефективност (KPI), определяме пътя ви на реализация и извършваме задълбочено проучване на ключови думи. Това ни позволява да придобием задълбочени познания за процесите на вашата компания и целите на сайта.

2. Анализ

Следващата стъпка е анализът, който обхваща конкурентен сравнителен анализ, задълбочен одит на сайта, анализ на сайта и оценка на рисковите възможности. На този етап събираме и анализираме всички ваши бизнес данни, за да определим факторите, които влияят на вашето дигитално присъствие. Ние разглеждаме вашите технически проблеми, стратегии за обратна връзка на конкурента и тактики за изграждане на връзки. Използваме резултатите от анализа, за да формулираме най-добрия подход за вашата SEO стратегия.

3. Стратегия

След като идентифицираме пропуските, които открием във вашия сайт и потенциалните маркетинг възможности, нашите SEO експерти създават 90-дневен стратегически онлайн маркетинг план. Това включва целите на вашата кампания, очакваните резултати за всеки маркетингов канал и прогноза за времето за завършване. През първия месец от вашата кампания SEO агенцията ни дава приоритет на най-критичните аспекти на вашето SEO. Това е, за да гарантираме, че всичките ни усилия дават незабавни и насочени резултати.

4. Изпълнение

В тази фаза започваме да изпълняваме стратегическия онлайн маркетинг план. Ние оптимизираме вашите уеб страници и публикации в блогове с високоефективни ключови думи, подобряваме структурата на сайта ви и управляваме вашето бизнес присъствие. Нашата агенция за SEO услуги също използва стратегия за множество канали, за да подобри цялостните ви SEO резултати. Прилагаме кампании за управление на социалните мрежи и се свързваме с уебсайтове на трети страни, за да увеличим вашия онлайн обхват.

5. Измерване

От момента, в който се спрете на нашата SEO агенция, ние създаваме система за проследяване, която ни позволява да наблюдаваме вашия онлайн напредък и да следим и разбираме въздействието на нашатаSEO кампания. Наблюдаваме и анализираме класирането по ключови думи и KPI. Нашите SEO експерти също разглеждат органичния ви трафик, показателите bounce rate & conversion rate, локалната видимост и честота на кликове(CTR). Като наблюдаваме първите SEO резултати, ние получаваме полезна информация и подобряваме стратегиите за оптимизация, които следват.

6. Отчет

Нашият SEO екип организира редовни консултации и месечни отчети с ръководителите на проекта, за да ви държи в течение с напредъка на SEO кампанията. По време на нашата консултация представяме изчерпателен отчет, който предоставя общ преглед на ефективността на сайта. Това включва вашите KPI тенденции, общ трафик и класиране. Всеки месец създаваме нова 90-дневна пътна карта, така че да знаете точно как се справя вашия сайт и какво да очаквате.

7. Коригиране и напасване

Като част от текущите ни SEO усилия, ние непрекъснато коригираме нашите стратегии за оптимизация въз основа на най-новите актуализации на алгоритъма и пазарните тенденции. Търсачките се променят динамично и изискванията на индустрията се развиват непрекъснато. Затова и ние предприемаме проактивен подход, за да гарантираме, че вашият уебсайт се класира високо в резултатите от търсенето. Доверете се на нашия SEO екип да направи необходимите корекции в стратегията и изпълнението и да ви държи в течение по всяко време за напредъка на вашата SEO кампания.

8. Етичният кодекс за SEO

В нашата агенция се ангажираме с честност и лична отговорност към работата. Не всички SEO фирми се придържат към този тип принципи и техните клиенти често плащат цената, за съжаление. Като агенция за дигитален маркетинг и SEO оптимизация, ние непрекъснато се стремим да постигнем по-високо класиране, по-добър трафик и конверсии, както и положителна възвръщаемост на инвестициите на нашите клиенти, като същевременно се придържаме към нашия етичен кодекс за SEO.

КАКВО

КАЗВАТ КЛИЕНТИТЕ

Zeleno
Перфектни са!


Списание 8
Сред огромния избор от фирми, предлагащи изработването на уеб страници, се спряхме на "Макс График" заради добрите препоръки, които получихме.

Дедракс АД
Всички наши изисквания по проекта, поставени по време на работата, бяха успешно реализирани.

Hemusfilm
Най-добрите!


Cisco Systems
Имаме много положителна и щастлива обратна връзка, работеща с Max Graphic.

Nitrum
Страхотни хора, невероятна работа!


Swisize
Искам да изкажа изключително доброто си впечатление от работата на Maxgraphic.

Wetterhelfer
Отлично качество на уебсайта от екипа на Max Graphic!


Pixelhunters
С тях се работи много лесно, разбират изискванията много бързо и винаги предлагат нещо повече от това, което сте поискали.

Monea
Изключителни професионалисти. Много коректни и отзивчиви. За всяко наше желание сме получили перфектно решение.

Ovalpixels
На тях може да се разчита както за разработката, така и за поддръжка.


NikSto
Една от най-качествените фирми за уеб дизайн, лого дизайн и онлайн реклама.

Ngobg
От малкото специалисти в този сектор, които прекрасно разбират какво искат клиентите дори когато те са недостатъчно интеренет грамотни.

Dez Cont EOOD
Една от най-добрите български компании за създаване и поддръжка на уеб сайтове, лого дизайн и управление на онлайн рекламни кампании.

Ви Джи Еф ООД
Изказваме благодарност на Макс График ЕООД за професионализма, гъвкавостта и индивидуалния подход.

И МНОГО ДРУГИ