ОНЛАЙН ИГРИ И АНИМАЦИЯ

Макс График специализира в проектиране и програмиране на промоционални уеб базирани игри и банерна анимация.

МаксГрафик - Анимация портфолио

УЕБ УСЛУГИ

Предлагаме пълно рекламно обслужване за Вашето успешно онлайн присъствие

Уеб дизайн Уеб приложения Лого дизайн Графичен дизайн Онлайн игри и анимация Интернет реклама

ПРОМОЦИОНАЛНИ ОНЛАЙН ИГРИ, ИЗРАБОТКА НА БАНЕРИ, АНИМАЦИЯ

Просто представяне или ослепително представяне? Анимациите вдъхновяват, провокират, впечатляват.

Анимациите са незаменимо допълнение към вашата маркетингова кампания. Проектираме и разработваме образователни, развлекателни и промоционални онлайн игри. Предлагаме дизайн и изработка на рекламни банери и анимирани сайтове.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

Промоционални онлайн игри

Образователни, развлекателни или промоционални - уеб базираните игри винаги са атрактивни и занимателни. Те са чудесен начин на взаимодействие между вашия бранд и вашите клиенти. Онлайн игрите са достъпно, провокативно и ефективно средство за успешно реализирна реклама.

Анимирани банери

Анимираните банери са едно от най-мощните и достъпни средства за интернет реклама. Ние предлагаме дизайн и изработка на рекламни банери по стандартен размер, но сме готови да реализираме индивидуални и нестандартни решения.

Анимиран уеб сайт

При изработка на анимиран уебсайт се използват най-модерните технологии за онлайн присъствие. Анимацията включва ефектно преминаване между страниците в сайта, атрактивни анимирани акценти - текстове, изображения, навигация. Употребата на видео и звук допринася за постигането на витална и динамичната презентация. Използваме технологии, които позволяват изключително добро индексиране на уеб сайта от търсачките.