Sofia Rental

уеб сайт за хотел и имоти под наем

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ
 
 

КЛИЕНТ

Sofia Rental, уеб сайт за хотел и имоти под наем

Sofia Rental е с установени пазарни позиции и фокус върху дългосрочното и краткосрочно отдаване на апартаменти под наем. През 2006 г. Sofia Rental купува Резиденция Оборище, сега реновирана и преименувана на Sofia Residence - с уникален дизайн и уютна декорация, той предлага едновременно лукса на 4-звезден хотел и очарованието на частно имение.

ПОСЕТИ САЙТ

ЗАДАНИЕ

Редизайн и програмиране на динамичен уеб сайт за представяне на бутиков хотел Sofia Residence и имоти под наем Sofia Rental. Модул за актуализиране на информацията за стаи и апартаменти, търсене и филтриране на имоти, динамична галерия, секция с актуални услуги, секция Guestbook за споделяне на мнения от клиенти, интеграция със социални мрежи, форма за резервация, форма за обратна връзка, двуезична версия, респонсив дизайн.

ИЗПОЛЗВАНИ ТЕХНОЛОГИИ

Дизайн: Елегантна и изтънчена визия, отразяваща цялостния характерен стил на компанията, меки линии и фини шрифтове, респонсив дизайн.

Платформа: Системата за управление на съдържанието е разработена от Макс График и е с изключително интуитивен административен интерфейс и гарантирано високо ниво на сигурност.

Код: JavaScript, PHP, MySql