ИНТЕРНЕТ РЕКЛАМА

Създаваме и управляваме рекламни кампании в интерактивни медии и социални мрежи - Facebook, LinkedIn, Google Adwords

МаксГрафик - Уеб дизайн портфолио

УЕБ УСЛУГИ

Предлагаме пълно рекламно обслужване за Вашето успешно онлайн присъствие

Уеб дизайн Уеб приложения Лого дизайн Графичен дизайн Онлайн игри и анимация Интернет реклама

ОНЛАЙН МАРКЕТИНГ

Атрактивна, достъпна и ефективна - рекламата в интернет изисква специално отношение и професионална грижа

Представянето на вашия бизнес в интернет започва с изграждането на уеб сайт, но обикновено това не е достатъчна гаранция за успех. Ефективното присъствие изисква професионална грижа за успешното индексиране на сайта от търсещите машини и доброто позициониране в динамичната интернет среда.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

Google Adwords

Специалистите в екипа на Макс График създават и управляват онлайн рекламни кампании в Google - незаменим инструмент в привличането на нови потенциални клиенти.

Рекламни кампании в социални мрежи

Специалистите в екипа на Макс График създават и управляват онлайн рекламни кампании в интерактивни медии и социални мрежи - Facebook, LinkedIn, YouTube

Оn-page SEO

Преглед на кода и структурата на сайта, който включва проверка за удачността на вътрешните линкове, на таговете - Title tags, Meta tags, ALT tags, H1 tags, проверка на пътищата - URL structure, наличие на дублирани адреси и съдържание, проверка на вътрешните линкове, създаване на карта на сайта, спомагаща правилното и пълно индексиране на страниците.

Оff-page SEO

Добавяне на линкове в директории за статии, външни блогове, бизнес директории, сайтове за социално споделяне, поддържане на профил и реклама в социални мрежи, форуми

Какво правим ние

В процеса на разработка ние полагаме необходимата основа за добро индексиране на сайта от търсещите машини, като използваме програмен код, отговарящ на съвременните стандарти за уеб. За да постигнем още по-добра популяризация, ние съставяме маркетингов план, определяме необходимия рекламен бюджет заедно с клиента, управляваме заложените средства.

Ние можем да ви посъветваме кои са най-подходяшите ключови думи, да организираме съдържанието в сайта и вътрешните връзки по най-ефективния за отлична ползваемост начин, да ви посъветваме относно използваните текстове, да добавим външни линкове към вашия сайт. Анализираме генерирания трафик и използваме гъвкави решения, за да бъде кампанията наистина резултатна.