ИЗРАБОТКА НА САЙТ

Макс График специализира в изработката на корпоративни и продуктови сайтове, онлайн магазини, мобилни сайтове, уеб портали и електронни издания.

МаксГрафик - Уеб дизайн портфолио

Препоръчваме Макс График ЕООД на всички бъдещи клиенти като надежден партньор, с екип от професионалисти, който отговори напълно на нашите очаквания и изисквания при създаването на нашия уеб сайт.

Ганета Сагова
главен редактор, Списание 8

УЕБ УСЛУГИ

Предлагаме пълно рекламно обслужване за Вашето успешно онлайн присъствие

Уеб дизайн Уеб приложения Лого дизайн Графичен дизайн Онлайн игри и анимация Интернет реклама

ВИДОВЕ УЕБ ПРОЕКТИ

Доверете се на дългогодишния ни опит, гъвкавост и индивидуален подход и ние ще реализираме за Вас успешен проект - корпоративен уеб сайт, онлайн магазин, микросайт, презентационен уеб сайт, продуктов сайт, уеб портал, електронно издание.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ ВИЖ УЕБ ПОРТФОЛИО

ИЗРАБОТКА НА САЙТ

Дизайн и изработка на фирмен, търговски или имиджов сайт, основен инструмвнт за онлайн презентация на бранд, институция, продукт или услуга. Оригинален дизайн, оптимизация за търсещи машини, техническа поддръжка и консултации.

КОРПОРАТИВЕН САЙТ

Дизайн и изработка на корпоративен сайт за малък, среден и голям бизнес. Оригинален дизайн, уникална визия и информационна архитектура, съобразена изцяло с корпоративната идентичност и целите на компанията.

ОНЛАЙН МАГАЗИН

Изработка на онлайн магазин - продуктови категории, потребителска кошница, функционален клиентски и административен интерфейс, интеграция с различни ERP системи и складови програми, методи за доставка и платежни инструменти по избор на клиента.

ПРОДУКТОВ САЙТ

Дизайн и изработка на oнлайн каталог на продукти и услуги - продуктови категории, характеристики и параметри, файлове с техническа информация, снимкова галерия. Възможност за надграждане до онлайн магазин.

МОБИЛЕН САЙТ

Дизайн и изработка на мобилна версия на продуктов, корпоративен, портален сайт или електронен магазин, с компактна информационна структура и оптимизирана визия и функционалност за мобилни устройства - смартфони и таблети.

МИКРОСАЙТ

Дизайн и изработка на микросайт, който изпълнява помощни функции към основнен сайт, като източник на по-подробна информация за конкретен продукт или услуга или акцентира върху предстоящо събитие с цел популяризация на бранда.

УЕБ ПОРТАЛ

Проектиране, дизайн и изработка на сайтове от портален тип, в това число информационни портали, портали за групово пазаруване, онлайн аукциони, портали за недвижими имоти, електронни издания.

ЕЛЕКТРОННО ИЗДАНИЕ

Проектиране, дизайн и разработка на електронни версии на книги и периодични издания, вестници, списания, каталози и учебни материали.

Бихме искали да изразим своята удовлетвореност и благодарност към целия екип на Макс График за професионализма, коректността и оказанато съдействие при създаването на нашия корпоративен уебсайт и програмирането на нашата система за логистично управление.

Антон Tанков
оперативен директор, GPComS